Otok Vir je savršena lokacija ako se želite opustiti i popiti piće uz pogled na more.

Rashladite se

Image

Mjesta sa najljepšim pogledom!

more

Tri vrhunska plažna bara na otoku Viru – Mul, Marinero i Maritimo – idealna su mjesta za opuštanje i uživanje u čarima ljeta uz velik izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, kao i toplih ili rashlađenih napitaka. Beach bar Mul prpošna je ljepotica virskog juga i vjerojatno najbolji plažni bar u Zadarskoj županiji. No dok Mul svojim prirodnim ambijentom plažnog amfiteatra nema konkurenciju u cijeloj zadarskoj regiji, beach bar Marinero neprikosnoven je na sjevernom dijelu otoka. Osebujnog pramčanog dizajna napravljenog od kamena kojega je izveo poznati zadarski arhitekt Bogdan Marov, ovaj se plažni bar nalazi poviše pješčane plaže u Biskupljači s jedinstvenim pogledom na susjedni otok Pag. Beach bar Maritimo posljednji je na redu, no ne manje atraktivan jer je sljubljen s najvećom pješčanom plažom Jadro, a pruža zaštitu od sunca i osvježenje od ljetnih vrućina. Svi plažni barovi imaju veliku ponudu vrhunskih sladoleda, najboljih i biranih kava te koktela i drugih ljetnih senzacija.

Beach bar Marinero

Poput golemog kamenog pramca poviše pješčane plaže u Biskupljači, ambijentalni beach bar Marinero plovi poput pravog mornara.

Svim kupačima i šetačima Marinero predstavlja idealno mjesto za odmor i predah, razbuđivanje uz prvu jutarnju kavu ili druženje u predvečerje uz morsku svježinu i s pogledom na mitsku planinu Velebit. Svojim gostima nudi intimnost, zaklon od vrućina, atmosferu i ugođaj romance koja nema kraja. Ako je beach bar Mul prpošna ljepotica jugozapadnog dijela otoka, plažni ugostiteljski objekt Marinero nema konkurenciju na sjevernom dijelu otoka Vira. Zaštićen je suncobranima i ukrašen prirodnim aranžmanima mediteranskog bilja i cvijeća. Sve ostalo zaštitni je znak Vir turizma – vrhunska kava, hladna pića, sladoledi i kokteli.

Beach bar Na mulu

Smješten neposredno uz šljunčanu plažu Jadro i virski Muja u samom centru otoka, beach bar Mul najljepši je plažni bar na otoku i jedan od najljepših na Jadranu.

Više puta je uređivan i ukrašen ukrasnim biljem i udobnim sjedalicama, a od vrelih ljetnih dana zaštićen je suncobranima i morskom svježinom. Osim uobičajene ponude koktela, pića i napitaka, posjetiteljima i kupačima nudi predah za kavu na idealnom mjestu za odmor, druženje i ćakulu. Čak i više od toga.

Beach bar Maritimo

Beach bar Maritimo posljednji je u nizu plažnih barova koje je na otoku otvorio Vir turizam, ali je brzo stekao brojne obožavatelje.

Nalazi se na pješčanom dijelu plaže i Šetnice Jadro u središtu ljetnog šušura, zbivanja i posezonskih aktivnosti. Ima raskošnu ponudu najrazličitijih vrsta pića i napitaka, ponudu sladoleda i zaklon od ljetne vreline.  U predahu od dnevnih senzacija i uzbuđenja, u bojama večernje svježine i okusu morskog zraka, nema boljeg mjesta za uživanje u koloritu zalazećeg sunca.  

Beach bar Bambo

Tekst stiže

Beach bar Zodiac

Tekst stiže

Beach bar Ibiza

Tekst stiže

Caffe bar Emi

 

Beach bar Bowa

Beach bar Bowa nalazi se u Žitnoj uvali, jednoj od najposjećenijih plaža na otoku Viru koju krasi prekrasan pogled na otok Pag i planinu Velebit. Kao takav, idealno je mjesto za jutarnja ispijanja kave, bijeg od sunca i osvježenje tijekom dana, a navečer za uživanje u koktelima. Projekt beach bara razrađen je prvenstveno s ciljem stvaranja dobre atmosfere i ugođaja za posjetitelje te je posebna pažnja posvećena atraktivnom dizajnu i bojama koje se savršeno uklapaju u prirodno okruženje pa smeđa, plava i bijela boja pretvaraju ovo mjesto u pravi ljetni kutak za sreću. 

Bar je poznat po širokoj ponudi koktela, hladnih i toplih napitaka, svježe cijeđenih sokova i limunada, a od ostalih ljetnih senzacija poznat je i po točenom sladoledu te je ujedno i jedino mjesto na otoku gdje ga možete pronaći.

 

NOĆNI ŽIVOT

Za sve mlade i one koji se tako osjećaju koji žele malo otpustiti kočnice. Imamo za vas vrhunske klubove i barove. Ako želite spojiti ljetovanje sa najboljom ponudom noćnih izlazaka okupite društvo te krenite za Vir!

Klikni za više

PLAŽE

Iznimna čistoća Virskog mora sa zapadne i južne strane te besprijekorno plavetnilo mora u Kanalu Nove Povljane sa sjeverne i istočne strane otoka, cijeli Vir čine privlačnom plažom bilo da je riječ o urbanim i uređenim plažama, ili divljim i prirodnim obalnim ambijentom.

Klikni za više