Istraži Vir kroz velik broj izleta i ostalih ponuda koje nudimo.

Turizam

Image

Iskoristi svaku sekundu!

Istraži

Vozi bicikl, skuter ili odi na izlet brodom.

Otkrijte prirodne ljepote plaže Sakarun, NP Kornata, PP Telašćicu, NP Plitvička jezera i NP Krku putem raznovrsnih izleta.

Turistička agencija Vir turizam

Jedan od ključnih segmenata poslovanja destinacijske kompanije Vir turizam njezina je Turistička agencija. Pokrenuta je radi komunikacije s virskim iznajmljivačima soba, kreveta, ležaja, apartmana, apartmanskih zgrada i vila te cjelokupne organizacije virske apartmanske ponude na temelju kvalitetnih programa i turističkih projekata. Uključeni u rad i promidžbene kampanje Turističke agencije i kompanije Vir turizam, svi virski iznajmljivači sudjeluju u stvaranju virskog turističkog proizvoda koji je, među ostalima, zahvaljujući djelovanju Turističke agencije znatno podignuo otočni turistički standard i promijenio imidž Vira kao turističke destinacije. Turistička agencija već je u prve dvije godine rada provela katalogizaciju i standardiziranje reguliranog privatnog smještaja te njegovu daljnju ponudu domaćim i inozemnim turoperatorima uz produžavanje turističke sezone na period predsezone i posezone.

Turistička agencija osigurala je također i bolji booking, i to u suradnji s Turističkom zajednicom Općine Vir, odnosno punom podrškom matične kompanije i Općine Vir koji stimuliraju kvalitetu, podizanje konkurentnosti, ulaganje u programe uređenja okućnica i fasada, apartmana, klimatizaciju, izgradnju bazena ili svega onoga što podiže kvalitetu smještaja i produžetak sezone. Pored toga Turistička agencija vodi poslove vezane uz organizaciju smještaja u rezidencijalnoj Villi lanterni, odnosno cjelokupnom komercijalnom aspektu rada prvog virskog luksuznog objekta s pet zvjezdica. Turistička agencija i Vir turizam bili su izdavači prvog virskog kataloga privatnog smještaja.
https://www.virturizam.hr/hr/

Turistička agencija Adela travel

Moto našeg tima je "pružiti najbolju uslugu gostu". Priča o turističkoj agenciji Adela započinje 2014. godine. Ideja agencije koja će se brinuti o gostu i njegovim potrebama rodila se nakon višegodišnjeg iskustva u turizmu i iz čistog entuzijazma za posao. Mladi i motivirani tim posvećuje posebnu pozornost pružanju besprijekorne profesionalne usluge klijentima u svrhu uspješnog i dugoročnog odnosa s klijentima i poslovnim partnerima. Turistička agencija Adela i njen tim stvorili su mrežu vlasnika kuća s kojima savršeno surađuju i kojima je jedan zajednički cilj, zadovoljan gost.
http://www.adela-travel.com/

safe stay

Saznajte više o
VILLI LANTERNI

Na zapadnom dijelu otoka nalazi  se Villa Lanterna kao prvi preuređeni povijesni svjetionik iz 1881. godine i spomenik nulte kategorije koji danas predstavlja simbol turističkog i destinacijskog upravljanja otokom...

Klikni za više

Saznajte više o
VILLI LANTERNI

Na zapadnom dijelu otoka nalazi  se Villa Lanterna kao prvi preuređeni povijesni svjetionik iz 1881. godine i spomenik nulte kategorije koji danas predstavlja simbol turističkog i destinacijskog upravljanja otokom...

Klikni za više